SOCIAL RIDES - FORÅR 2023

Ved klubbens survey i februar 2023, var der en stor del som tilkendegav at de godt kunne ønske sig nogle Social Rides og gravel ture. Det passede rigtig fint i tråd med de tanker som bestyrelsen allerede havde gjort sig – så det skal vi da bare igang med.

Vi vil gerne lave det som noget EKSTRA i forhold til de normale fællestræninger, så derfor blive bliver det i første omgang nogle lørdage (og en mandag = helligdag) at vi tester dette tiltag af.
Konceptet bliver, at turen bliver ialt på ca. 2,5 til 3 timer (60-70 km) og kommer til at foregå på asfalt, grusveje, markveje og stier. Dvs. at man kan være med på både MTB og gravel cykler.
Der vil blive cyklet i et tempo, hvor der også er tid og plads til at man kan hyggesnakke, ligesom der vil være en kort pause/bagerstop undervejs.

Ca. 2-3 uger inden turen, vil der blive lavet en begivenhed i klubbens Facebook Forum hvor man kan tilmelde sig. Så meld jer gerne til hurtigt, så vi kan se hvor mange som ønsker at deltage – måske vi så kan lave 2 hold med forskelligt niveau.

Der bliver Social Rides på følgende datoer

Som udgangspunkt bliver det fra Klubhuset kl. 09.00.

Vi håber rigtig mange vil bakke op om dette nye tiltag.

Ved spørgsmål kontakt Frank Rebo Rasmussen på frank@frmarketing.dk, som bliver den primære arrangør og guide på disse ture.