Orange hold
Aldersgruppe: 9år - 11år
Niveau: Let øvet, mere fokus på teknik fremfor fysik
Fokus: At lære nyt er motiverende. Det primære fokus er på udvikling af teknik. Du skal gerne have kørt lidt MTB før, ikke nødvendigvis flere år, men være tryk ved cyklen i skoven og det at færdes på forskellige tekniske sektioner. Du skal kunne køre en længere tur i moderat tempo (I skoven) på minimum 10 KM. Simpelt og sjovt.

Blåt hold
Aldergruppe: 10år -> 13år
Niveau: Let øvet / øvet. Mindre fokus på fysikken og mere fokus på teknikken. Dog gerne distance på vores ture.
Fokus: Generelt samme tilgang som Orange hold, men blot et “niveau” op i fohold til fart, teknisk know how og fysisk formåen. At lære nyt er motiverende. Du har sikkert kørt MTB en lidt længere periode og er måske allerede aktiv i din lokale klub. I denne gruppe øges farten og distancen en smule. Igen simpelt og sjovt.

Sort hold(Ungdom)
Aldersgruppe: 12år -> 17 år (Med forbehold)
Niveau: Øvet/expert, højt teknisk niveau. Flere der gerne vil køre løb. Fysisk + teknisk træning
Fokus: Dette er for dem som har fået nogle rigtige gode tekniske færdigheder, cyklen er af god kvalitet så grejet kan holde. Der trænes meget teknik lagt ind i øvelser med konkurrencemomenter. Niveauet er generelt højt, men der ventes naturligvis forst på træningerne på alle. Deltagerne på dette hold er dygtige MTB ryttere, dog vil der fortsat fokus på det sociale under campen.