XCM løb 2020

ATLYST - AFLYST - AFLYST

MTB Randers afholder igen MTB Marathon løb (XCM) som afvikles lørdag d. 23. maj 2020. I 2020 er der heldigvis igen både licens- og motionsklasser. 

Det 7. år i træk at MTB Randers afholder dette XCM løb, og med stødt stigende deltager antal. Så hvad enten man er erfaren eller mindre erfaren på MTB, så er dette løb yderst attraktivt for et bredt felt af ryttere. Med en udfordrende rute, og stort målområde lægger klubben stilen til en god dag for både ryttere og publikum. Det hele foregår i Fussingø Skov lige i udkanten af Randers.

Ruten
XCM løbsruten vil i 2020 heller IKKE være den markerede rute i Fussingø (nu blåt/rødt spor som tidligere har været noget slidt). I 2017 begyndte MTB Randers som en renovering af MTB sporet i Fussingø med stor hjælp fra ElroFonden, så mange sektioner en nu blevet forbedret og nye fede sektioner er kommet til. Dette vil vi naturligvis blive integreret i løbsruten for 2020.

Du kan stadig forvente at ruten er ca. 25 km lang og har ca. 550 hm pr. omgang. Der skal køres 1 til 3 omgange, alt afhængig af, hvilken klasse man tilmelder sig. Så find den udfordring som passer netop dig.

Vi takker igen i år Fussingø Skovdistrikt for at vi må bruge skoven til dette fantastiske løb og det gode samarbejde med forberedelserne af ruten.

1 omgang: 25 KM & 550 HM 

2 omgange: 50 KM & 1100 HM 

3 omgange: 75 KM & 1650 HM 

Men det er stadig en sjov, spændende og udfordrende rute hvor det også gælder om at disponere kræfterne rigtigt og få nok mad og væske gennem løbet.

Der er elektronisk tidtagning i alle klasser via Sportstiming.

Forplejning
Der vil være to depoter på selve ruten - ved start/mål og ca. halvvejs når man når målområdet mellem sløjfe 1 og 2.Der vil være energidrik og andre energiprodukter samt frugt i depoterne.

I målområdet vil der være kaffe, kage, sodavand og alle de hotdogs man kan spise - gratis for både ryttere og publikum.

Tilmelding
Tilmelding sker via Sportstiming

Klubben ser frem til et flot rytterfremmøde, og inviterer alle skovens øvrige gæster, til at komme og opleve en fest af et cykelløb, og støtte rytterne på ruten, når det bliver sjovest og hårdest.