Trail hold

Trail hold

Til #Trailtuesday vil der altid være fokus på de mere tekniske og udfordrende nedkørsler med hop osv. Vi vil ofte koncentrere os om nogle enkelte sektioner af et spor så vi kører dem flere gange og snakker linjevalg og teknik for at øge flow og hastighed.

Hver #Trailtuesday er planlagt ud fra et fastsat program, men kan altid ændres hvis nogen har ønsker f.eks på en teknik eller en særligt udfordrende nedkørsel. Et vigtigt element til #Trailtuesday er hygge og sjov på sporene.

Tid & Sted:
#Trailtuesday kører hver tirsdag, fra Regnskoven kl 19:00 ligesom MTB Randers’ øvrige hold. Vi holder for det meste til i Grusgraven hvor der er udfordring nok til de fleste, men vi tager  også nogle gange til Romalt og Fussingø, eller andre udfordrende spor i nærheden.

I løbet af året vil der også blive arrangeret længere ture til andre spor, f.eks. nogle af dem der køres til Trailcuppen, hvis muligt med lokal guide.

#Trailtuesday kører primært i sommerhalvåret, da de stejle nedkørsler, tekniske spor og hop m.m. bliver for spændende når aftenerne begynder at blive mørke.

 

Træner på #Trailtuesday:

Mikael Nielsen