Street Challenge 2019

Så går det løs igen for 4. gang!

MTB Randers Street Challenge 4.0 - 2019

Torsdag d. 15. august 2019 (i Randers Ugen) gentager MTB Randers succesen fra de sidste to foregående år. Igen i år er der tale om årets vel nok mest spektakulære MTB løb i centrum af Randers.

MTB Randers Street Challenge er et mountainbike-gadeløb med en lang række forhindringer, som rytterne skal igennem. Ruten er ca. 5 kilometer lang, og der køres så mange omgange som man kan nå på 90 minutter. Der bliver deltagelse af både erfarne MTB ryttere, licen-ryttere og begyndere. Løbet bliver inddelt i forskellige aldersklasser, og der bliver både herre-, dame- og børneklasser. Ruten bliver både sjov og udfordrende, så der bliver også meget at se på for publikum. Løbet byder på en række nye forhindringer, men der bliver selvfølgeligt gensyn med hajbassinet, lastbilen, trapperne, broen, bølgerne og en lang række andre forhindringer.

Igen i år garanterer vi, at ALLE ryttere kommer til at køre steder hvor de ikke har kørt før! - og vi tør godt love at ruten i år byder på endnu flere oplevelser. Der vil også blive et hemmeligt STRAVA-segment med en fin præmie til den bedste rytter. (der vil blive trukket lod, hvis flere ryttere har samme tid).

Dato & tid
Torsdag d. 15. august kl. 19:00

Sted
Der er start/mål område på Østervold i Randers

Klasser
Børn: U9, U9P, U11, U11P, U13, U13P, U15, U15P
Voksne: Herre, H40, Dame, D40

Startgebyr
Voksne: 175 kr. + gebyr
Børn under 15 år: 100 kr. + gebyr

Præmier
Der er flotte præmier i alle klasser til nr. 1, 2 & 3

Forplejning
Der er kage, kaffe, vand og sodavand til alle deltagere efter løbet.

Tilmelding
Via sportstiming - 
Der lukkes for tilmelding ved 450 deltagere (sidste år var der udsolgt...)

Indskrivning
Der er indskrivning hos Arbejdernes Landsbank på Østervold fra kl. 17:00. Løbsstart ved Hingsten på Østervold kl. 19:00.

Parkering
Kommer man kørende i bil til Randers, så anbefaler vi at man parkere ved Randers P-hus, Toldbodgade eller ved Randers regnskov.

Ruten offentliggøres kort tid før start.

Se video om MTB Randers Street Challenge