Street Challenge 2019

Så går det løs igen for 4. gang!

MTB Randers Street Challenge 4.0 - 2019

Torsdag d. 15. august 2019 (i Randers Ugen) gentager MTB Randers succesen fra de sidste to foregående år. Igen i år er der tale om årets vel nok mest spektakulære MTB løb i centrum af Randers.

MTB Randers Street Challenge er et mountainbike-gadeløb med en lang række forhindringer, som rytterne skal igennem. Ruten er ca. 5 kilometer lang, og der køres så mange omgange som man kan nå på 90 minutter (60 min i U-klasserne). Der bliver deltagelse af både erfarne MTB ryttere, licen-ryttere og begyndere. Løbet bliver inddelt i forskellige aldersklasser, og der bliver både herre-, dame- og børneklasser. Ruten bliver både sjov og udfordrende, så der bliver også meget at se på for publikum. Løbet byder på en række nye forhindringer, men der bliver selvfølgeligt gensyn med hajbassinet, lastbilen, trapperne, broen, bølgerne og en lang række andre forhindringer.

Igen i år garanterer vi, at ALLE ryttere kommer til at køre steder hvor de ikke har kørt før! - og vi tør godt love at ruten i år byder på endnu flere oplevelser. Der vil også blive et hemmeligt STRAVA-segment med en fin præmie til den bedste rytter. (der vil blive trukket lod, hvis flere ryttere har samme tid).

Løbes køres på mountainbike, Fat-bike el. lign. Det er tilladt at stille op på Gravelbike/Cross, men det er uden for konkurrence. Denne cykeltype vil dog ikke egne sig til ruten. Det er Ikke tilladt at stille op på E-bike, eller med nogen form for hjælpemotor.

Dato & tid
Torsdag d. 15. august kl. 19:00

Sted
Der er start/mål område på Østervold i Randers

Klasser
Børn: U9, U9P, U11, U11P, U13, U13P, U15, U15P
Voksne: Herre, H40, Dame, D40

Startgebyr
Voksne: 175 kr. + gebyr
Børn under 15 år: 100 kr. + gebyr

Præmier
Der er flotte præmier i alle klasser til nr. 1, 2 & 3
Der er endvidere præmie til den rytter der har 20. bedste tid på Strava.

Forplejning
Der er kage, kaffe, vand og sodavand til alle deltagere efter løbet.

Tilmelding
Via sportstiming
Der lukkes for tilmelding ved 450 deltagere (sidste år var der udsolgt...)

Indskrivning & start
Der er indskrivning hos Arbejdernes Landsbank på Østervold fra kl. 17:00.
Løbsstart ved Hingsten på Østervold kl. 19:00, dog starter U9, U11, og U13 kl. 19.30, og kører således kun 60 minutter. .

Parkering
Kommer man kørende i bil til Randers, så anbefaler vi at man parkere ved Randers P-hus, Toldbodgade eller ved Randers regnskov.

Kontakt
Jesper Thomassen: Mobil 27 75 90 59 eller email jet@soelvsten.dk 

Ruten offentliggøres kort tid før start

Se video om MTB Randers Street Challenge