MTB Sommer Camp - B&U 2020

MTB Sommer Camp 2020 for børn & unge

Hvad skal du lave i uge 32, 2020 - på MTB Sommer Camp?

MTB Randers følger op på succesen fra de seneste 4 år og sammensætter igen et spændende program til fem fede dage med MTB. Der vil være både teori, tekniske øvelser, ture på sporene i Randers området. Instruktørerne vil bla. være Nicolai Aaboe, Frank Rebo Rasmussen samt en blanding af dygtige eksterne instruktører og kendte ansigter fra MTB Randers licensgruppe.

Hvem er det for?
Det er for både drenge og piger i alderen ca. 9-18 år, som elsker at køre på MTB cykel i skoven. Om du kun har lidt erfaring på MTB cykel, om du køre i klub eller ej, om du har fokus på at køre stærk til løb eller du elsker at dygtiggøre dig teknisk på feks. nedkørsler - så er denne camp klart noget for dig. Der bliver 3 hold/niveauer man kan tilmelde sig, så man kommer til at køre med andre ryttere på ca. sammen alder og niveau, så vi sikrer at alle har det sjovt og får nogle gode udfordringer.

Læs mere om hold beskrivelserne her

Tid: Det hele løber af stablen i uge 32 2020 – d. 03. august til d. 07. august 2020, mandag – fredag kl. 9.00-15.00. 

Sted: MTB Randers nye klubhus på Høvejen 17, 8940 Randers SV vil være samlingspunkt for Camp’en.

Pris: 1250 kr. som er inkl. forplejning (frokost samt formiddags og eftermiddags snack samt væske hele dagen). Beløbet hæves først primo juli.

Et detaljeret program kommer i maj 2020.

Der er et begrænset antal pladser på 24 deltagere (8 på hvert hold), som fordeles efter først til mølle princippet. Sidste frist d. 1. maj 2020 (der er formentlig udsolgt før denne dato). 

Arrangementet kræver ikke forældredeltagelse. Mandag kl. 9-10 vil der dog være velkomst, hvor forældre med fordel kan deltage, og fredag kl. 14-15 vil der være en festlig afslutning, hvor vi håber både forældre og også gerne andre gæster, vil møde op.

Tilmelding: Skal ske på frank@frmarketing.dk – venligst oplys navn og alder på barnet samt hvilket hold han ønsker at køre på. Tilmelding er bindende.

Betaling: Skal ske på MTB Randers webshop - Ved afbestilling inden 01. juni returneres 50% af beløbet.

Spørgsmål kan rettes til Frank Rasmussen på frank@frmarketing.dk