Skovene vi cykler i

Der er rigtig mange gode steder i Randers kommune at cykle på MTB. Ved at deltage i vores fællestræninger vil du se mange spændende ruter i bla.:

• Fussingø skov
  • Fladbro skov
  • Månedalen
  • Grusgraven på Tebbestrupvej
  • Romalt Bakker
  • Assentoft

MTB Randers Sporudvalg

At have gode MTB spor i Randers området er et utrolig vigtigt parameter for at MTB rytterne i Randers. Derfor har MTB Randers oprettet et Sporudvalg som skal være de drivende kræfter i at sikrer dette. Men naturligvis med assistance fra så mange medlemmer i klubben som muligt – primært når der indkaldes til spordage.
For at sikre der bliver taget ansvar for sporerne primært i Romalt Bakker, Månedalen, Fussingø Skoven samt Grusgraven i Tebbestrup, har Sporudvalget udnævnt nogle 6-8 personers teams som skal være ansvarlige.

For at kommunikere om primært sporaktiviteter bliver der oprettet separate Facebook sider til denne kommunikation.

ROMALT BAKKER
Brian Thordal (ansvarlig)
Sporgrupper: Per Bonde, Rene Brandt, Jimmy Volke, Frank Boje, Brian Skovsen, Flemming Ethelfeld, Teddy Pedersen & Brian Thordal
Adr.: Kristrup Engvej 22, 8960 Randers SØ

MÅNEDALEN
Niels Jørgen Lange (ansvarlig)
Rasmus Madsen, Lars Bering Pedersen, Brian Glinvad Rasmussen & Niels Jørgen Lange.
Adr.: Tebbestrupvej 86, Randers SV

FUSSINGØ SKOVEN
Jesper Thomassen (ansvarlig for ruten)
Frank Rasmussen (ansvarlig for spordage mv)
Sporgruppe: Jan Leth, Peter Aarestrup, Henrik Skriver, John Krebs, Allex Hengeberg, Henrik Pedersen, Michael Hoff, Mikael Conley, Mikael Nielsen, Jesper Hedegaard Grønlykke, Jakob Kamp, Torben Korstgård, Dennis Vestergaard, Thomas Bering, Evaldas Cepulionis, Søren Vinter, Jesper Thomassen & Frank Rasmussen
Adr.: Kardamsvej, 8920 Randers NV

GRUSGRAVEN I TEBBESTRUP
Frank Rasmussen (ansvarlig)
Sporgruppe: Jeppe Bob, Sune Krøis, Otto Jelsing, Nick Vilhelmsen, Stine Olsen Andersen & Frank Rasmussen
Adr.: Tebbestrupbej 81, Randers SV

KONTAKT TIL RANDERS KOMMUNE SAMT DIV. LEVERANDØRER MV.
Frank Rasmussen