Skovene vi cykler i

Der er rigtig mange gode steder i Randers kommune at cykle på MTB. Ved at deltage i vores fællestræninger vil du se mange spændende ruter i bla.:

• Fussingø skov
  • Fladbro skov
  • Månedalen
  • Grusgraven på Tebbestrupvej
  • Romalt Bakker
  • Assentoft

MTB Randers Sporudvalg

At have gode MTB spor i Randers området er et utrolig vigtigt parameter for at MTB rytterne i Randers. Derfor har MTB Randers oprettet et Sporudvalg som skal være de drivende kræfter i at sikrer dette. Men naturligvis med assistance fra så mange medlemmer i klubben som muligt – primært når der indkaldes til spordage.
For at sikre der bliver taget ansvar for sporerne primært i Romalt Bakker, Månedalen, Fussingø Skoven samt Grusgraven i Tebbestrup, har Sporudvalget udnævnt nogle 6-8 personers teams som skal være ansvarlige.

For at kommunikere om primært sporaktiviteter bliver der oprettet separate Facebook sider til denne kommunikation.

ROMALT BAKKER
Brian Thordal (ansvarlig)
Adr.: Kristrup Engvej 22, 8960 Randers SØ

MÅNEDALEN
Thomas Stensgaard (ansvarlig)
Adr.: Tebbestrupvej 86, Randers SV

FUSSINGØ SKOVEN
Jesper Thomassen (ansvarlig for ruten)
Frank Rasmussen (ansvarlig for spordage mv)
Adr.: Kardamsvej, 8920 Randers NV

GRUSGRAVEN I TEBBESTRUP
Frank Rasmussen (ansvarlig)
Adr.: Tebbestrupbej 81, Randers SV

KONTAKT TIL RANDERS KOMMUNE SAMT DIV. LEVERANDØRER MV.
Frank Rasmussen