Klubtøj

MTB Randers har fået designet en serie af cykelbeklædning fra mærket ALE, PRR serien.

Serien indeholder pt. følgende artikler:

• Bib shorts (også dame)
  • Kortærmet trøje (også dame)
  • Langærmet trøje (også dame)
  • Vindvest (også dame)
  • Vinterjakke (også dame)
  • Vinter tight med pude (også dame)
  • Vinter tight uden pude
  • Baggy bukser
  • Freeride kortærmet trøje
  • Freeride langærmet trøje

Kids:

• Bib shorts
  • Kortærmet trøje
  • Langærmet trøje
  • Vindvest
  • Vinter jakke
  • Vinter tight (med pude)

Klubtøjet kan købes til en attraktiv pris. Det er ikke et krav at købe klubtøjet – men styrker sammenholdet og fællesskabet.

NÆSTE BESTILLING - JANUAR 2021

Webshoppen er åben for bestilling fra søndag d. 10.01 til og med onsdag d. 20.01. Beløbet hæves først få dage før det er klar til afhentning, hvilket denne gang er ca. ultimo marts 2021.

ALE har opgraderet deres PRR serie som vi køre med, hvilket betyder at artiklerne har ændret sig lidt i form af ændrede ærmer, andet og forbedret materiale valg, bredere elastik i benene og skjult lynlås foran på jeresyen.

Prøve-kollektion vs. COVID-19 restiktioner

På baggrund af div. COVID-19 restriktioner, bliver der desværre ikke mulighed for denne gang at komme og prøve kollektionen i klubhuset.
Vi henviser istedet til "Size & fit Guide" på ALE's hjemmeside. Man kan jo også kontakte nogle af de medlemmer man køre med, som har ca. samme statur som en selv, og høre hvilken str. de har eller om man må prøve deres tøj. Så burde man have en god fornemmenlse.

Desuden bestiller klubben som altid noget klubtøj til lager, samt at vores leverandør Egedesøe tilbyder at producere 10% ekstra som vi kan trække på. Så i det omfang det er muligt, kan man bytte til en anden størrelse hvis det ikke skulle passe. Og ellers må man vente til næste bestilling.

Bestilling:

Klubtøjet kan bestilles på klubbens webshop - link til siderne er her:

Der skal min. bestilles 5 stk. af samme style/model for at det kommer med i den samlede bestilling.

Kontakt Frank Rasmussen på frank@frmarketing.dk hvis du spørgsmål til klubtøjet.

GENERELT

Der bliver lavet fælles bestillinger 3 gange årlige (januar, april & august), der er ca. 8-10 ugers leveringstid. Bestilles via klubbens webshop ( www.mtb-randers-shop.dk ).

Der vil kun blive købt lidt ekstra hjem til lager, i de mest gense størrelse - sælges først til mølle til feks nye medlemmere eller medlemmer som ønsker at supplere.
Kontakt Frank Rasmussen på frank@frmarketing.dk hvis du ønsker info om hvad der er på lager.