Klubtøj

MTB Randers har fået designet en serie af cykelbeklædning fra mærket ALE, PRR serien.

Serien indeholder pt. følgende artikler:

• Bib shorts (også dame)
  • Kortærmet trøje (også dame)
  • Langærmet trøje (også dame)
  • Vindvest (også dame)
  • Regnjakke
  • Vinterjakke (også dame)
  • Vinter tight med pude (også dame)
  • Vinter tight uden pude
  • Baggy bukser
  • Freeride kortærmet trøje
  • Freeride langærmet trøje

Kids:

• Bib shorts
  • Kortærmet trøje
  • Langærmet trøje
  • Vindvest
  • Vinter jakke
  • Vinter tight (med pude)

Klubtøjet kan købes til en meget attraktiv pris – klubbens kostpris som er ca. halv pris af butiksprisen. Det er ikke et krav at købe klubtøjet – men styrker sammenholdet og fællesskabet.

NÆSTE BESTILLING - AUGUST 2019

Webshoppen er åben for bestilling fra søndag d. 11.08 til og med tirsdag d. 20.08. Beløbet hæves først få dage før det er klar til afhentning, hvilket denne gang er ca. d. 01.11.

ALE har opgraderet deres PRR serie som vi køre med, hvilket betyder at artiklerne har ændret sig lidt i form af ændrede ærmer, andet og forbedret materiale valg, bredere elastik i benene og skjult lynlås foran på jeresyen.

Prøve-kollektion

Vi har fået en herre og børne kollektion stillet til rådighed, så man kan prøve str. inden man bestiller. Dame artiklerne er ca. 1/2-1 str. mindre end herre str.

Det er mulig at prøve kollektionen i vores klubhus på Høvejen 17, Vorup:
Tirsdag d. 13.08 fra kl. 18.00 til 19.00
Onsdag d. 14.08 fra kl. 19.00 til 20.00
Søndag d. 18.08 fra kl. 16.00 til 17.00
Tirsdag d. 20.08 fra kl. 18.00 til 19.00

Der skal min. bestilles 5 stk. af samme style/model for at det kommer med i den samlede bestilling.
Den nyværende lagerbeholdning af dame klubtøj, vil være i klubhuset også.

GENERELT

Der bliver lavet fælles bestillinger 3 gange årlige (januar, april & august), der er ca. 8-10 ugers leveringstid. Bestilles via klubbens webshop ( www.mtb-randers-shop.dk ).

Der vil kun blive købt lidt ekstra hjem til lager, i de mest gense størrelse - sælges først til mølle til feks nye medlemmere eller medlemmer som ønsker at supplere.
Kontakt Frank Rasmussen på frank@frmarketing.dk hvis du ønsker info om hvad der er på lager.