Udlandsture i 2020

 

MTB Randers arrangere som oftes 1-2 udlandsture hvert år, hvor der laves fælles tilmelding mv.

Herudover kan der være mulighed for at deltage på andre udlandsture, som en eller flere fra klubben arrangere hvor klubbens øvrige medlemmer også kan deltege. Her kan setup og tilmelding være forskelligt fra gang til gang. 

På klubbens Facebook Forum side laves der begivenheder på alle turerne. Ved lav deltager antal, kan turen risikere at blive aflyst, så har du interesse så skynd dig at tilmelde dig så arrangørerne kan se interessen.

Udlandsture i 2020:

Tjekkiet/Polen (klubtur):
Dette er en social tur for hele klubben, og der vil blive delt op i flere niveauer. Pod Smrkem i Tjekkiet er blevet ganske kendt i mountainbikingkredse på grund af alle de fantastiske singletracks, der er blevet bygget i området. For at være helt præcis, er der mere end 80 kilometer singletracks. Derudover er der også mange gode uofficielle spor. Området er generelt fyldt med lange nedkørsler, rødder og rockgardens.
Jimmy Volke er kontaktperson på denne tur, og der er oprettet en FB begivenhed i Forum: https://www.facebook.com/events/496718504204979/

Dato: Torsdag d. 28.05.2020 til mandag d. 01.06.2020

Tilmeldte: Jimmy Volke, Kristine Tvedegaard, Torben Collin, Patrick Collin, Robert Steffensen, Jan Meulengracht, John Kynde, Verena Jensen, Robert Chirholm, Jesper Boeriis, Frank Bossow, Martin Pedersen, Henrik Friis Andersen, Rene Salling + ven, Peter Sørensen, Rasmus Sørensen, Palle Kjærsig, Johanna Kjærsig, Niels Jørgen Lang, Thomas Rokkjær, Michael Duelund, Henning Jørgensen. 

Østrig - AlpenTour:
Dette er en tur hvor formålet er at komme ned og køre et 4-etapers MTB løb med maser af km og hm. Men det er samtidig socialt da man bakker hinanden op før og efter løbet. Læs mere på: https://alpen-tour.at/
Lasse Sommer står for info om dette løb, tjek FB begivenhed på Forum om løbet/turen her: https://www.facebook.com/events/1543103769172999/

Dato: Tirsdag d. 09.06.2020 til søndag d. 14.06.2020

Sverige/Isaberg (klubtur):
Turen til Isaberg er en socialtur hvor man bor i hytter sammen, og køre på de lækre svenske spor i forkellige niveauer. Der er også et super fedt teknik område.
Karsten Sommer står for info om denne tur, der bliver oprettet en FB begivenhed på Forum om turen.

Dato: Torsdag d. 17.09.2020 til søndag d. 20.09.2020