Skole program uge 34, 2019

MTB Randers vil gerne igen i 2019 være med til at udbrede kendskabet til MTB sporten i Randers. Klubben har i øjeblikket ca. 50 ryttere i aldersgruppen 8-15 år, som har mulighed for at træne 2 gange om uge og tager på div. ture rundt i Jylland for at køre på andre MTB spor. I Randers området køres der primært på MTB spor i Assentoft, Romalt Bakker, Månedalen, Tebbestrup Grusgrav og i Fussingø Skoven.

Nu kan skoleelever prøve MTB sammen med deres klassekammerater

MTB Raders har lejet 20 MTB cykler og hjelme i hele uge 34 (d. 19.-23. august), og tilbyder 5.-8. klasser at deltager i enten et formiddags- eller eftermiddags arrangement. Det er ganske gratis for skolerne. Det foregår i Fusssingø Skoven. Først laves der nogle teknik øvelser og herefter cykles der en tur i skolen. 

Formiddage: kl. 09.00 til 11.00

Eftermiddage: kl. 12.00 til 14.00

Der vil være en instruktør fra MTB Randers som dels fortæller om en MTB cykles opbygning og funktioner samt køre en tur i skoven med eleverne efterfølgende. Der skal gerne være 2 lærer som også cykler med.

Man skal selv komme til Fussingø. Sidste år lejede nogle klasser en bus mens andre klasser kom derud ved at lærer og forældre kørte dem.  

Der vil være 10 seanser – først til mølle (dog prioriteres de klasser som ikke deltog sidste år), i første omgang kun 1 klasse pr. skole. Men man kan ønske at få 2 klasser med, hvis der er plads til det.

Kontakt og tilmelding til.
Frank Rasmussen på frank@frmarketing.dk

MTB Randers