Sponsor event - Mr Randers

Lørdag d. 11. marts 2017 fra kl. 11.00 afvikler Mr Randers i samarbejde med Randers Storcenter en event i Randers Storcenter i forbindelse med Mr Randers' deltagelse og engagement i Cykelnerven. Der bliver opstillet et antal spinningscykler med computere, og Mr Randers vil derfor gerne invitere MTB Randers medlemmer til at komme og cykle 20 min. og derved indsamle penge til Cykelnerven (Scleroseforeningen).

Sådan hjælper du med at indsamle penge til Cykelnerven (Scleroseforeningen)
Randers Storcenter sponsorere 10 kr. pr km hver person kører og disse penge går til Scleroseforeningen, og derudover giver Mr Randers også 10 kr. pr. km som er kørt af et MTB Randers medlem

Du har også mulighed for at støtte Cykelnerven (Scleroseforeningen) endnu mere. Du må nemlig også rigtig gerne selv skaffe nogle sponsorer, det kan være venner, forretningsforbindelser, familie mm. som f.eks. vil støtte med 5,10,15 kr. pr. kørt km du cykler.

Alle som deltager i denne event får et diplom hvorpå der bliver skrevet km. og kr. som rytteren indsamler.

Sådan tilmelder du dig
Randers Storcenter står for markedsføring af denne event og du skal blot møde op i Randers Storcenter d. 11. marts mellem kl. 11.00 og 15.30, så kommer du på deltagerlisten

Mr Randers håber I har lyst til at deltage, og ellers håber at I har lyst til at komme ud og kigge til arrangementet - og meget gerne i jeres klubtøj og ta endelig jeres MTB med ind i centret, således at publikum kan evt. stille spørgsmål til MTB og så der ligeledes der bliver noget reklame for MTB Randers.  

Mr Randers er ny tøjsponsor i MTB Randers, og vi håber nogle af jer medlemmer synes det kunne være sjovt at støtte op om dette arrangement.

På vegne af Mr Randers
Henrik Ibsen