Nytårs Stjerneløbet d. 31.12 2016

Om Nytårs Stjerneløbet

I lighed med sidste år arrangerer MTB Randers årets Nytårs Stjerneløbet for klubbens medlemmer - både voksne & børn.

Nytårs Stjerneløbet er et anderledes MTB løb, hvor man både skal være snu, hurtig og heldig for at vinde – men alle deltagere vil have det sjovt, og alle uanset niveau kan deltage. Ved hjælp af en terning, bestemmes det til hvilken post man skal køre ud til for igen at returnere til start/målområdet hvor et nyt kast skal afgøre næste tur. Flere informationer vil bliver givet umiddelbart før løbet.

Løbet varer ca. 75 min. og herefter vil der være præmieoverrækkelse samt en flæskestegsburger og sodavand til hver rytter.

Nytårs Stjerneløbet foregår lørdag d. 31.12.16 kl. 10.00, med start/målområde ved Damager bålpladsen i Fussingø. Der er dog indskrivning fra kl. 09.00.

Tilmelding

Det koster 20 kr. at deltage, og man tilmelder sig på klubbens webshop til og med d. 26.12 2016.
Der vil kun være 5 ekstra startnumre på dagen som koster 40 kr. stk.

Reglement

Der er tale om et arrangement som indeholder en del overraskelser – også nogle behagelige. Alle, uanset niveau kan deltage. Der er garanti for super træning og skal man vinde, kræver det også at man har lidt held i sprøjten på dagen, så alle har en chance for at tage den prestigefyldte titel som ”Årets stjerne 2016”

Der er indskrivning fra kl. 9.00 – 9.55 ved spejderpladsen hvor der også er start/mål. Parkering foregår ved på marken ved spejderpladsen (for dem der ikke er på cykel). Starten går kl 10.00. Løbet varer ca. 75 minutter. ”Nytårs Stjerneløbet 2016” er udelukkende et arrangement for medlemmer af MTB Randers. 

Alle får udleveret et kort med ruterne ved indskrivningen. Alle deltagere starter under indskrivningen med at slå med en terning. Nummeret fra terningen viser hvilken rute man skal starte ud med når starten går. Der er ruter markeret fra 1 -5 + en rute markeret med et dødningehoved. Sekseren er altså markeret med et dødningehoved. Det er fordi at den tur foregår til fods til toppen af en bakke efter man har taget 10 armbøjninger. Det er IKKE guf for ben med cykelsyre – men faktisk god træning. Slår man ”dødningehovedet” er der til gengæld mulighed for en ekstra præmie, idet man på toppen i en spand (påført dødningehoved) finder tusch + sedler. Man tager en af sedlerne og skriver sit deltagernummer. Når man kommer retur og skal slå om næste tur, afleverer man sedlen og man er dermed med i lodtrækningen om nogle præmier.

Man har 75 minutter til at nå så mange forskellige ruter som muligt og dermed blive ”Årets Stjerne” i MTB Randers. Er der flere som har ”pladen fuld” – altså nummer 1-2-3-4-5 + Dødningehovedet, starter man forfra igen. Er der to ryttere som har pladen fuld én gang og 4 ruter på den ”nye plade”, står de i princippet lige. Her ser man på hvem der har nået flest ture i alt. Står man også lige her, er det den der har rute 1 flest gange, hvis det er lige igen er det rute 2 osv., osv. Hvis man når at slå med terningen, når der eksempelvis er gået 74 minutter, tæller turen med i det samlede regnskab når man kommer retur. Snyd er naturligvis ikke acceptabelt i en klub som MTB Randers hvor høj moral anses som en selvfølge. Hvis man mod forventning ser en holdkammerat vende før vendepunktet, noteres nummeret og vedkommende vil blive stillet offentlig til skue i gabestok på spejderpladsen den følgende søndag iført lingeri og alpehat. Og ja, det er en gabestok der kan rumme mere end én! Når man kommer retur fra en rute, kører man MED MTB’en ind i sluserne som fører hen til dommerbordet og den forjættede terning. Hold geleddet og hjælp med til at jeres nummer kan noteres korrekt så i hurtigt kan komme videre. Husk vælge samme sluse som i er tilmeldt i. Kør ordentligt og vis respekt for andre der bruger skoven. Pas på ved ud og indkørsel til start/mål og se jer for ved vendepunkterne. 

Deltagerliste: 

Ungdom
Sluse 1
Dame
Sluse 2
Herre
Sluse 3

Herre
Sluse 4

1. Otto Jelsing
2. Oliver Skovgaard
3. Andreas Brandt
4. Albert Rasmussen
5. Casper Rothmann
6. Lukas Friis Andersen
7. Christian Munch Facius
8. Emil Würtz
9. Andreas Thomsen
10. Rasmus Lai Andersen
11. Sander Stampe
12. Mathias Drægert
13. Rasmus Thyssen
14. Anders Møller Andersen
15. Nikolaj Rosenvinge
 

1. Rikke Korstgård
2. Marianne Ethelfeld
3. Verena Jensen
4. Susanne Loft Pedersen 
5. Gitte Kibæk
6. Mette Sommer 
7. Stine Olsen Andersen
8. Marlene Jakobsen
9. Charlotte Engelsfelt
10. Anne Mette Rasmussen
1. Torben Korstgård
2. Allan Blach
3. Henrik Kirk
4. Claus Espensen
5. Lars Bjerre
6. Jan Sandholdt
7. Frank Bossow
8. Jan Meulengracht
9. Flemming Ethelfeld
10. Frank Rasmussen
11. Per Bonde
12. Jan Skov
13. Jesper Bjørn
14. Claus Pedersen
15. Henrik Jørgensen
16. Martin Jørgensen
17. Klaus Rasmussen
18. Anton Kjærsig
19. Henrik Andersen
20. Søren Bjørnaa
21. Steffen Skov
22. Henrik Frandsen
23. Lars Lindstrøm
24. Jack Fomsgaard
25. Bjørn Søvsø (DGI)
26. Svend Hunnerup
27. Peter Munch Hansen
28. Teddy Pedersen
29. Morten Holt Jensen
30. Dennis Vestergaard
1. Palle Kjærsig
2. Søren Rahbek
3. Lean Thomsen
4. Per Petersen
5. Poul Adamsen
6. Jesper Jensen
7. Brian Kristensen
8. Lasse Sommer
9. Birger Hansen
10. Jakob Kamp
11. Niels Jørgen Lange
12. Søren Rasmussen 
13. Peter Andersen
14. Keld Pedersen
15. Thomas Bering Hansen
16. Thomas Stensgaard
17. Niels Frydenholm
18. Poul Mortensen
19. Kasper Møller
20. Martin Iversen
21. Bo. Mortensen