2013-10-15 Aften fællestræning

Fussingø by Night

Så skulle der prøves kræfter med Fussingø efter lygtetændingstid.

Der var mødetid som sædvanligt kl. 19.00, denne gang ved badebroen i Fussingø. Flere havde aftalt samkørsel, nogle i biler andre på cykel. Flere af dem der tog cyklen derud, ramte 66-67 km inden de var hjemme igen. Der går dog rygter om, at der er observeret flere MTB Randers ryttere på Shell Viborgvej i gang med at forsyne sig med div. sukkersager – FØJ....

Igen må vi bare tage hatten af for, at der møder 47 seje MTB Randers ryttere op til aftentræning – fedt. Der blev delt op således, at der var et begynder hold, et øvet hold, et race hold for øvede samt Eliteholdet.

Tror at alle fik en masse udbytte af gårsdagens træning, der var i hvert fald meldinger fra alle 4 hold at der i perioder ikke var megen snak. Specielt intervallerne virker til at have sin effekt – så dem fortsætter vi med.

Der kom lidt spredning på begynderholdet pga. defekt. Måske skal det præciseres, at når man tror der bliver råbt PERFEKT så er det sandsynligvis DEFEKT der bliver råbt. Tak til Klaus Borkmann for den kække bemærkning.

Lidt video fra Elite: https://www.facebook.com/photo.php?v=563681963698664&set=vb.100001705973703&type=2&theaterDer skal gives stor respekt for den indsats og fight der bliver lagt for dagen.

Husk at spred budskabet – at MTB Randers er for alle.

Til dem der ikke kommer til spinning torsdag, så ses vi på lørdag kl 11 i Fussingø !!!

Hold øje med hjemmesiden for tid og sted